De bandjes van onze collecties hebben een eenvoudig kliksysteem waarmee je de bandjes kunt verwisselen, ook de mesh bandjes. Je kunt de bandjes van jouw CLUSE-horloge eenvoudig verwisselen, dankzij het eenvoudige kliksysteem. Deze video laat zien hoe het werkt: mix & match.

Niet alle bandjes zijn onderling uitwisselbaar, omdat niet alle bandjes dezelfde breedte hebben. Hieronder zie je een overzicht van de breedte van de bandjes en op welke collecties ze passen:

- 12 mm brede bandjes behoren tot onze La Vedette-collectie en passen enkel op de La Vedette-collectie.

- 16 mm brede bandjes behoren tot onze Minuit- of onze La Roche Petite-collectie. Ze passen op deze beide collecties.

- 18 mm brede bandjes behoren tot onze La Bohème- of onze La Roche-collectie. Ze passen op de horloges van de collecties La Bohème, La Roche en Pavane.

Tevens kun je op de produktpagina informatie vinden over welk bandje bij welk horloge past; je selecteert hiervoor het horloge van uw keuze.