Als jouw bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, kan je deze binnen 30 dagen terugsturen.

De proeftermijn gaat in zodra jouw bestelling is geleverd. Je kunt jouw bestelling met een aantal simpele stappen retourneren via onze Rebound Portal als je woonachtig bent in één van de onderstaande landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Spanje, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Italië, Letland, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Zweden.

Als je jouw bestelling wilt retourneren omdat deze beschadigd of incompleet is geleverd, neem dan aub contact op met onze klantenservice

Retourneren via onze Return Portal:
  • Vul jouw postcode en ordernummer in om in te loggen. Jouw ordernummer begint met EN/NL/FR/DE (dit nummer kun je terugvinden in de bevestigingsemail of the verzendbevestiging).
  • Selecteer de artikelen die geretourneerd worden.
  • Voeg de originele pakbon toe in het pakket.
  • Print jouw retour bon uit en plak deze op jouw pakket.

Als je niet uit één van de aangegeven landen uit de lijst hierboven komt, volg dan de volgende stappen:
  • Klik op de reden waarom je de bestelling zou willen retourneren.
  • Stuur de pakbon en en het retour formulier mee met het pakket. Zonder deze informatie kunnen wij de zending niet verwerken en dus ook geen terugbetaling in orde maken.
  • Het retour adres is als volgt:
Radial / Europe Watch Group B.V.
CLUSE Returns
Siriusstrasse 200
06116 Halle (Saale)
Germany
  • Bewaar jouw verzendbewijs. Met het verzendbewijs is de zending te traceren mocht er iets mis gaan.
Binnen 14 dagen na ontvangst, ontvang je de terugbetaling.